Ga naar content
Foto: Bas van Setten (2023)

Nieuw gezicht Kinderombudsloket

Simone Madunic is vanaf vandaag aanspreekpunt voor het Utrechts Kinderombudsloket. Madunic is benoemd door de gemeenteraad en neemt tot juli 2024 de taken over van Jory Hoogendam. Madunic vindt het geweldig om haar energie in te zetten voor de kinderen uit de stad: “Ik vind het belangrijk dat kinderen en jongeren ons weten te vinden, want het Ombudsloket is er voor mensen van alle leeftijden.”

 

 

Madunic begint haar functie als waarnemend, plaatsvervangend voorzitter van het Ombudsloket in een team dat nog volop in ontwikkeling is. Het Utrechts Ombudsloket opende in september dit jaar de deuren. Madunic is gemotiveerd en enthousiast: “Ik heb in Utrecht gestudeerd en heb er lang gewoond. Ik zet mij graag in voor deze stad. Ik krijg veel energie van het verder brengen van mensen en organisaties.”

 

Veilig en gelukkig

Madunic hoopt de komende maanden veel jongeren uit de stad te spreken: “Ik wil weten wat er speelt waar kinderen blij mee zijn en waar ze hulp bij nodig hebben. Want wij willen er als Ombudsloket aan bijdragen dat ieder kind veilig en gelukkig kan opgroeien in deze stad.”

Hoogendam wordt tijdelijk vervangen omdat zij met ziekteverlof is.

 

 

Nieuwsoverzicht